Claudia Müller

Claudia Müller heeft van 2008 tot en met 2014 de research-activiteiten gecoördineerd voor De Boer & associates in een vast dienstverband en doet dit tegenwoordig op freelance basis vanuit haar eigen bedrijf “prof ! search”. Dit betekent dat ze voortdurend, vaak telefonisch, op zoek is naar potentieel geschikte kandidaten voor vacante functies. Haar relaties typeren haar als een warme, communicatieve vrouw maar ook als een harde, planmatige werker.

Ze groeide op in Duitsland waar ze na het Gymnasium besloot om Frans te gaan leren in Parijs. Weer terug in Duitsland koos ze voor een baan als directiesecretaresse. Eerst bij een machinefabriek, later bij een uiterst dynamisch bedrijf waar ze het zelfs tot manager van een Private Jet Charter Company bracht. Eind jaren ’80 maakte ze, na een internationale functie bij de VN, kennis met de Executive Search. Eerst bij Egon Zehnder, later bij andere bureaus.

Voor Claudia geldt dat ze energie en inspiratie krijgt van het contactleggen met anderen. Claudia: “Ik vind authenticiteit essentieel en blijf dan ook altijd mijzelf. Zakelijk helpt mij dat bij de benadering van en communicatie met kandidaten”.

Kwaliteiten

> Communicatief
> Planmatige werker

Specialismen

> Researchen

Contact

Claudia Müller
Executive Search

T +31(0)30 699 47 38
E info@dbea.nl