Succesvol zijn in Executive Search,
dat is een kwestie van vertrouwen.

Missie en Visie

De Boer & associates onderscheidt zich door de persoonlijke en betrokken relatie die zij wil aangaan met zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Het bureau biedt excellente dienstverlening bij het vinden van mensen voor het invullen van vacatures bij onze relaties. Succesvol zijn in Executive Search, dat is een kwestie van vertrouwen.

Uitgangspunt daarbij is het koesteren van lange termijn relaties. Het aandragen en begeleiden van de best mogelijke kandidaat is daarbij de doorslaggevende succesfactor.

De Boer & associates is een eigenzinnig en herkenbaar bureau waar zowel opdrachtgevers als kandidaten zich optimaal thuis voelen. Het karakter van onze consultants staat hier borg voor.

Wij zijn in staat bijzonder snel te reageren op veranderende omstandigheden. Door snelheid en zorgvuldigheid met elkaar in balans te brengen, kan De Boer & associates gezichtsbepalende vacatures slagvaardig en succesvol invullen.

Onze database, in combinatie met een uitgebreid netwerk van Executives & High Potentials, stelt ons in staat ongekend snel en adequaat te handelen.

DE BOER & ASSOCIATES IS EEN EIGENZINNIG EN HERKENBAAR BUREAU WAAR ZOWEL OPDRACHTGEVERS ALS KANDIDATEN ZICH OPTIMAAL THUIS VOELEN.

Over de Boer & associates

De Boer & associates is uw loyale executive searcher die met een persoonlijke benadering slagvaardig zorgdraagt voor het adequaat en succesvol vinden van bezielde executives.

> Lees meer

Medewerkers

Kitty de Boer is de directeur-eigenaar van De Boer & associates. Mensen die haar goed kennen, typeren haar als onafhankelijk, bruisend, resultaatgericht en gepassioneerd.

> Lees meer

Werkwijze

Bij De Boer & associates willen wij de opdrachtgever en zijn organisatie goed leren kennen, zodat we effectief kunnen samenwerken. Daarom investeren wij in de ontwikkeling van wederzijdse kennis.

> Lees meer