Over De Boer & associates

De Boer & associates is uw loyale executive searcher die met een persoonlijke benadering slagvaardig zorgdraagt voor het adequaat en succesvol vinden van bezielde Executives & High Potentials. De Boer & associates brengt professionals bij elkaar. Wij bouwen bruggen, matchen talent & combineren ervaringen. De Boer & associates legt connecties van hoge kwaliteit en kiest daarbij een geheel eigen positie in de wereld van executive search.

DE BOER & ASSOCIATES LEGT CONNECTIES VAN HOGE KWALITEIT EN KIEST DAARBIJ EEN GEHEEL EIGEN POSITIE IN DE WERELD VAN EXECUTIVE SEARCH.

Missie & Visie

De Boer & associates is uw loyale executive searcher die met een persoonlijke benadering slagvaardig zorgdraagt voor het adequaat en succesvol vinden van bezielde executives.

> Lees meer

Werkwijze

Bij De Boer & associates willen wij de opdrachtgever en zijn organisatie goed leren kennen, zodat we effectief kunnen samenwerken. Daarom investeren wij in de ontwikkeling van wederzijdse kennis.

> Lees meer

Mensen

Kitty de Boer is de directeur-eigenaar van De Boer & associates. Mensen die haar goed kennen, typeren haar als onafhankelijk, bruisend, resultaatgericht en gepassioneerd.

> Lees meer