Robbert Oortwijn

Robbert is verantwoordelijk voor de discipline ‘High Potentials’ binnen De Boer & associates.

Na het behalen van zijn Bachelor of Arts en 4 jaar ervaring in de media/televisiewereld en de horeca, is de dienstverlening van De Boer & associates op zijn lijf geschreven.
Als voormalig producer was hij, samen met een productieteam, vaak onder hoge werk- en tijdsdruk, verantwoordelijk voor projectmanagement binnen diverse televisieprogramma’s zoals Maestro & Heel Holland Bakt.

De kracht van Robbert is zijn inzicht in persoonlijke drijfveren en kwaliteiten van mensen. Daardoor weet hij deze aan elkaar te verbinden, een samenspel te vormen in de juiste team setting bij zijn opdrachtgevers en te zorgen voor een succesvol resultaat.
Door zijn achtergrond weet Robbert zich in te leven als empathische verbinder en probleemoplosser met een ongekende passie voor dienstverlening.

Dit bracht hem naar de volgende stap binnen zijn carrière naar de wereld van Executive Search, waar hij tevens mee opgroeide.
De appel valt niet ver van de boom. Samen met zijn moeder Kitty de Boer gaat Robbert het familiebedrijf De Boer & associates verder uitbouwen met de discipline High Potentials.

Het vinden en verbinden van High Potentials op midden management niveau is een logische aanvulling voor De Boer & associates.

Kwaliteiten

  • Leggen en vinden van verbindingen
  • Bereikbaar & benaderbaar
  • Empathische dienstverlener
  • Creatief en oplossingsgericht
  • Analyseren van kwaliteiten & drijfveren van mensen

Specialismen

  • Executive Search High Potentials voor midden management, de mogelijk toekomstige Executives.

Contact

Robbert Oortwijn
Consultant

M +31(0)62 883 88 62
E r.oortwijn@dbea.nl